Kurs: Lønnsomt salg – og tilfredse kunder (NY DATO)

Birger

Todagerskurs: 25. januar og 15.februar

Hvordan øke salget? Få mer lønnsomhet? Samtidig som du får enda mer tilfredse kunder? Åpent kurs for alle interesserte bedrifter som selger til bedriftsmarkedet.

Kursleder er Birger Landmark fra Involvér. Birger er diplomøkonom med fordypning i internasjonal markedsføring og har lang erfaring som foreleser og kursholder fra BI (årets foreleser i 2001) , Norges Markedshøyskole og bedrifter over hele landet i salg, presentasjonsteknikk og forhandlingsteknikk – for å nevne noe.

Kurset går over 2 dager med 2-3 uker mellom kursdagene, og legges opp som en prosess der deltakerne får tilsendt et forarbeid til egenvurdering og refleksjon, under kurset gis anledning til å arbeide med egne handlingsplaner som skal gi en verdi i etterkant.

Kurset gir også gode innspill til å gjøre den “vanlige” forretningssamtalen mer konstruktiv og lønnsom. Og det du lærer om kommunikasjon på dette kurset kan du bruke i alle sammenhenger, som leder, kollega eller medarbeider. Og ikke minst i privatlivet.

studie_kurs_logo-eps

 

Første kursdag:   Torsdag 25. januar, kl 12.30-20.30, Finnsnes
Andre kursdag:   Torsdag 15. februar, kl 12.30-20.30, Bardufoss

Påmeldingsfrist: torsdag 18. januar.

Pris: kr. 2.000,- pr deltaker. Kursmateriell og middag inkludert begge kursdager. Målbedrifter får rabatt på egenandelen.

Sjekk gjerne ut Involvér sin hjemmeside imens. Mange gode tips, f.eks blogginlegget “7 tips til ikke-selgere”

Har du spørsmål til kurset, send en mail eller ring Stig på 909 34654

Leave a Reply