Ansatte

Daglig leder Åsta Sortland

Telefon: 994 90 813, epost: aasta.sortland@midt-tromsnh.no

aasta600

Åsta er daglig leder i Senja næringshage AS.  Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med spesialisering i økonomisk analyse, og har også en CEMS master i Internasjonal ledelse fra Norges Handelshøyskole og ESADE i Barcelona. Hun har bakgrunn fra privat næringsliv, og har jobbet med markedsføring, forretningsutvikling og prosjektledelse i store industriselskaper som Jotun og Orkla. Hun har lang erfaring med ledelse av innovasjons-prosjekter gjennom hele verdikjeden.


Forretningsutvikler Øivind Søreng

Telefon 47849888, epost: oivind.soreng@midt-tromsnh.no

Øivind har vært ansatt i Senja Næringshage siden august 2018. Han jobber som forretningsutvikler og prosjektleder. Øivind er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, med spesialisering innenfor ledelse og strategi. I tillegg har han studert pedagogikk. Han har lang fartstid innenfor regnskapsbransjen der han både har drevet eget regnskapskontor og vært avdelingsleder for Sparebanken Regnskapshuset Nord-Norge sin avdeling på Finnsnes. Han har også hatt lederjobber i TIRB-konsernet, samt vært faglærer i videregående skole


Rådgiver Janne Henriksen

Telefon 92019145, epost: janne@senjanh.no

Janne600

Janne, som har vært ansatt siden 2009, er den med lengst farstid i Senja Næringshage. Hun er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet for Sparebanken Nord-Norge og Lenvik kommune. Hos oss jobber hun som rådgiver og med administrative oppgaver. Når hun ikke deler ut råd til bedrifter eller holder orden på de andre ansatte i næringshagen er hun gjerne å treffe i stallen, på stevne eller andre steder hvor hester ferdes.

 


Prosjektleder Irene Lange Nordahl

Telefon 97579509, epost irene.nordahl@midt-tromsnh.no

irene-crop

Irene jobber som forretningsutvikler og prosjektleder for Leverandørutvikling havbruk Troms. Hun har bakgrunn fra jobb som samfunnskontakt i havbruksnæringen, samt lang erfaring fra næringsutvikling innen en rekke bransjer. Hun har også erfaring fra næringsplanlegging og ledelse av næringsprosjekt fra tidligere jobber som næringssjef. Irene har også lang politisk erfaring fra Stortinget/næringskomiteen, fylkestinget og som fylkesråd for næring i Troms.


Forretningsutvikler Hilde Gustavsen Erstad

Telefon 48001655, epost hilde.erstad@midt-tromsnh.no

hildeHilde er forretningsutvikler i Senja Næringshage, og og jobber med forretningsutvikling og innovasjons- og utviklingsprosjekter. Hun har mastergrad i farmasi fra Universitetet i Oslo, og lang erfaring fra flere lederstillinger i apotekkjeden Vitus. Hun har vært i Senja Næringshage siden januar 2018, og før hun kom til oss var hun inkubatorleder i Norinnova Technology Transfer. Hun har sterk fagkompetanse innen farmasi/bioteknologi, og solid kunnskap om forretningsutvikling, organisasjonsutvikling,  budsjettstyring, porteføljeforvaltning,   konseptutvikling og merkevarebygging.