Ansatte

Daglig leder Åsta Sortland

Telefon: 994 90 813, epost: aasta.sortland@senjanh.no

aasta600

Åsta har vært i Senja Næringshage siden januar 2015. Åsta er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med spesialisering i økonomisk analyse, og har også en CEMS master i Internasjonal ledelse fra Norges Handelshøyskole og ESADE i Barcelona. Hun har bakgrunn fra privat næringsliv, og har jobbet med markedsføring, forretningsutvikling og prosjektledelse i store industriselskaper som Jotun og Orkla. Hun har lang erfaring med ledelse av innovasjonsprosjekter gjennom hele verdikjeden.


Forretningsutvikler Stig Stokkland

Telefon 90934654, epost: stig.stokkland@senjanh.no

StigS600

Stig har vært ansatt i Senja Næringshage siden 2013. Han jobber som forretningsutvikler og prosjektleder, og har lang erfaring med etablerere, innovasjonsprosjekter og bedriftsutvikling i små og mellomstore bedrifter. Stig har mer enn 25 års erfaring som bedriftsrådgiver, hvorav 10 år i eget firma. Han har også  erfaring fra styrearbeid og som medgründer i flere selskap. Han har vært prosjektleder i flere regionale næringssatsinger, og har god kjennskap til mange bransjer og typer bedrifter.


Rådgiver Janne Henriksen

Telefon 92019145, epost: janne@senjanh.no

Janne600

Janne, som har vært ansatt siden 2009, er den med lengst farstid i Senja Næringshage. Hun er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet for Sparebanken Nord-Norge og Lenvik kommune. Hos oss jobber hun som rådgiver og med administrative oppgaver. Når hun ikke deler ut råd til bedrifter eller holder orden på de andre ansatte i næringshagen er hun gjerne å treffe i stallen, på stevne eller andre steder hvor hester ferdes.

 


Prosjektleder Irene Lange Nordahl

Telefon 97579509, epost irene.nordahl@senjanh.no

irene-crop

Irene har vært ansatt i Senja Næringshage siden april 2017. Hun jobber som forretningsutvikler og prosjektleder for Leverandørutvikling havbruk Troms, samt som prosjektleder for regional næringsplan for Midt-Troms. Hun har bakgrunn fra jobb som samfunnskontakt i havbruksnæringen, samt lang erfaring fra næringsutvikling innen en rekke bransjer. Hun har også erfaring fra næringsplanlegging og ledelse av næringsprosjekt fra tidligere jobber som næringssjef. Irene har også lang politisk erfaring fra Stortinget/næringskomiteen, fylkestinget og som fylkesråd for næring i Troms.


Forretningsutvikler Hilde Gustavsen Erstad

Telefon 48001655, epost hilde.erstad@senjanh.no

hildeHilde har vært i Senja Næringshage siden januar 2018.  Før hun kom til oss var hun inkubatorleder i Norinnova Technology Transfer, hvor hun jobbet med forretningsutvikling og innovasjons- og utviklingsprosjekter. Hun har mastergrad i farmasi fra Universitetet i Oslo, og lang erfaring fra flere lederstillinger i apotekkjeden Vitus. Hun har sterk fagkompetanse innen farmasi/bioteknologi, og solid kunnskap om forretningsutvikling, organisasjonsutvikling,  budsjettstyring, porteføljeforvaltning,   konseptutvikling og merkevarebygging.