Finnsnes, 30. mars: Skap resultater med bedre kommunikasjon

God kommunikasjon er en forutsetning for gode resultater. Hvordan blir de samtalene du vet du gruer deg til? Ofte blir samtalen krevende fordi du selv ser på den som vanskelig.

Tirsdag 7. mars hadde vi besøk av Magnar Slåtto og Ann-Christin Hansen fra Solid Utvikling som holdt et flott totimerskurs i kommunikasjon hos oss i Senja Næringshage. Vi var omlag 30 fornøyde deltagere fra forskjellige bedrifter og kommuner i Midt-Troms.

Nå vil vi arrangere et mer omfattende kurs hvor opptil seks deltagere i løpet av en hel dag får lære noen gode verktøy for å kommunisere bedre medarbeidere og til å gjøre deg tryggere til den samtalen du har utsatt en stund. Vi vil blant annet trene foran kamera slik at du får umiddelbar tilbakemelding og ny kunnskap om deg selv.

Ann-Christin Hansen er DNCF sertifisert coach og har jobbet mot bedriftsmarkedet i flere år. Magnar Slåtto fra Solid Utvikling AS har bakgrunn som etterforsker i politiet og jobber med utvikling av mennesker og organisasjoner.

Kurset blir hos oss i Smørhusbakken 1, Finnsnes fra klokken 10.00 til 15.30 torsdag den 30. mars. Kurset koster 1500 kr for våre målbedrifter, og 3500 kroner for andre. Lunsj, kaffe, frukt og knask er selvsagt inkludert. Les mer om hvordan din bedrift kan bli målbedrift her.

Sagt om kurset:
Et av de mest nyttige kurs jeg har deltatt på som leder. Det er ikke så ofte at man kommer ut med så mye lærdom om både seg selv og andre, etter så relativt få timer.

Linda Tofteng Eliassen, avdelingsleder personmarked, Sparebanken Nord-Norge.

Påmeldingsskjema